Завърши и втори кръг от „А“ РХГ

Днес 16.10.2016г. се проведе втория кръг от „А“РХГ жени, където момичетата от гр.Сливница загубиха от шампиона на България ХК „Етър-64“ с резултат 14: 33.

Мачът стартира  добре за нашите момичета като първото полувреме играта вървеше гол за гол и с блестяща проява на нашата вратарка Соня Колева в 19-ата минута ХК „Ники спорт“поведе в резултата – 8 :7.

Първото полувреме завърши с 9 : 12 за гостите  и контузия на нашия капитан Теодора Петкова която я извади от игра до края на мача. Тази контузия повлия сериозно на защитата на нашия отбор и позволи на гостите да надделеят през втората част на мача .

 

Най-резултатна за нашия отбор бе Стиляна Павлова с 5 гола, следвана от Евелина Методиева с 3 гола, Жанета Найденова и Виктория Кирилова с 2 гола, и по един гол имат Гергана Грозданова която все още не е възстановена от контузия получена през изминалото първенство и Любомира Радоева завърнала се наскоро в отбора след продължително отсъствие. На игрището още взеха участие  Теодора Николова, играеща за 16 годишните девойки на Ники спорт, Виктория Маринова, Биляна Кръстанова, Любослава Минева и Веселка Иванова.

В следващия кръг на 22.10.2016г. отборът на Сливница ще бъде гост на ХК „Шумен 98“ в гр.Шумен,  да им пожелаем успех.

Подобни публикации

Няма коментари

Отговори

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.