Първи зонален турнир 19 годишни девойки

На 10.12.2016г. в град Хасково се проведе  първият зонален турнир  за сезон 2016/2017г. – 19 годишни девойки на зона „Тракия“.

ХК „Ники спорт“ изигра три срещи – две с домакина ХК „Хасково“ и една с ХК“Панагюрище“, които завършиха съответно с две загуби от хасковлийки/ 24:32 и 19:27/ и една победа над панагюрки / 27:23/.

Треньорката Мариела Иванова в общи линии е доволна от играта на момичетата като смята, че те могат повече. В този си състав, отборът е  от началото годината и с повече тренировки  ще се сработи и ще се представи много по-добре занапред.

Успешно завръщане в игра направи капитанката на отбора Гергана Грозданова, след десет месечно прекъсване и възстановяване от тежка контузия. Тя взе участие в края на второто полувреме на първата среща с ХК „Хасково“, като се разписа 4 пъти във вратата на противника. Изигра първия си цялостен  мач срещу  ХК „Панагюрище“и завърши с девет точни попадения.

Нека пожелаем на отбора успешно представяне във втория зонален турнир, който ще се проведе на 14 януари 2017г. в зала „Арена Сливница“.

В турнира взеха участие следните състезателки: Сара Тодорова, Ели Кюрова, Гергана Грозданова, Стиляна Павлова, Биляна Кръстанова, Катерина Иванова, Теодора Николова,  Марияна Лилова, Габриела Върбанова, Светлана Нацева, Анита Костадинова и Яна Иванова

Треньор: Мариела Иванова

 

Подобни публикации

Няма коментари

Отговори

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.