Проведе се кръгът от зоналното първенство за девойки 19 годишни в гр. Велико Търново

От провелият се кръг на зонално първенство за девойки 19 години нашите момичета се завърнаха с две загуби срещу отборите на ХК „Етър 64“ гр. В.Търново  и ХК „Бъки“ гр. Габрово и една победа срещу ХК „Панагюрище“ гр. Панагюрище.

Те се представиха сравнително добре, като се има впредвид, че този отбор момичетата от скоро играят заедно поради факта, че се преливат различни възрасти и в него играят и по-малки състезателки .

 Справиха се чудесно срещу „националния отбор“ на ХК „Бъки“  гр. Габрово и на ХК „Етър 64“ гр. В. Търново  необходимо им е малко повече самочувствие и увереност.

Може да се отбележи  и факта, че за град като Велико Търново турнира се проведе  в зала която не отговаря на изискванията за турнир от този ранг. В гр. В. Търново има прекрасна зала която не бе използвана явно поради  финансови причини. Нашите момичета деляха една съблекалня заедно с ХК „Панагюрище“ която същевременно служеше  за вход  и изход към залата на състезателите от другите отбори.

Пожелеваме на нашите момичета ползотворни тренировкии и достойно представяне на турнира за „Купа България“, чийто домакин е гр. Сливница.

Подобни публикации

Няма коментари

Отговори

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.