ХК „Ники Спорт“ на полуфинал !!!

Отбора на ХК „Ники спорт“ гр.Сливница победи отбора на ХК Поморие гр. Поморие с 18:15 в четвъртфинална среща за Купата на България, двубоят се игра на 05.02 в зала „Арена Сливница“. С тази победа сливничанки се класираха на полуфинал, който ще се проведе на 04.03 срещу отбора на ХК Свиленград.

Двубоят започна с предимство за домакините, в средата и края на полувремето гостите от Поморие показаха по-добра игра и се оттеглиха на полувремето с 2 гола преднина (8:6). В началото на втората част гостите продължиха да увеличават преднината си, като тя достигна до 5 гола. В средата на второто полувреме домакините от ХК „Ники Спорт“ успяха да подобрят представянето си и с по-голям хъс  и не без помощта на публиката стигнаха до обрат и до крайната победа.

Състава на ХК „Ники Спорт“: Соня Колева; Виктория Кирилова (3 гола); Гергана Грозданова (4); Теодора Петкова (1); Стиляна Павлова (5); Любослава Минева (1); Любомира Радоева (4); Виолета Борисова; Биляна Кръстанова; Сара Тодорова; Виктория Маринова; Мариела Янчева; Веселка Иванова; Теодора Тачева; Яна Иванова.
Треньор:  Мариела Иванова.

Подобни публикации

Няма коментари

Отговори

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.